Stortingen en opnames


 • Visa
 • Skrill, Neteller
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Overschrijving
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Skrill, Neteller
Sport, Casino
4.1/5
USDT 115 bonus
Registratie

Overzicht


 • Website:
  www.dafabet.com
 • Bedrijf:
  AsianBGE
 • Vergunning:
  Cagayan Economic Zone Authority (CEZA)
 • Doelgebied:
  Regio Azië/Stille Oceaan / Europa

Dafabet

Dafabet is beschikbaar in Azië, Europa en 28 landen daarbuiten. Het ontwikkelt zich dynamisch over allerlei continenten. De site heeft een Aziatische stijl. Er zijn bepaalde beperkingen afhankelijk van de softwareleveranciers en licentievoorschriften. Het logo van Dafabet is te bewonderen op de shirts van Burnley FC, Celtic FC en Blackburn Rovers, die de bookmaker als hoofdsponsor hebben. Dafabet behoort tot de professionele bookmakers, wat blijkt uit elk klein detail op de pagina. Het is dan ook geen toeval dat deze bookmaker telkens weer positieve beoordelingen krijgt. 

Bonussen bij Dafabet – de voordelen voor gebruikers

Bookmakers proberen nieuwe spelers binnen te halen met allerlei bonussen. Allereerst is er de welkomstbonus. Ook bij Dafabet is dit aan de orde. Bovendien kan het bonusaanbod de concurrentie met andere aanbieders moeiteloos aan. Voor registratie bij Dafabet ontvang je onder meer:

 • een startersbonus voor extra bedragen, 
 • wekelijkse freebet, 
 • speciale actiecodes voor weddenschappen die je kunt gebruiken tijdens stortingen of je registratie. 

Bovendien zijn er voor regelmatige spelers regelmatige aanbiedingen in het kader van het VIP-programma. 

Welkomstbonus bij Dafabet

De eerste bonus ontvang je voor het doen van een storting bij Dafabet. Dit zijn extra middelen die de speler kan gebruiken voor zijn weddenschappen. In vergelijking met andere bookmakers is het bonusaanbod zeer aantrekkelijk vanwege de resources en prestigieuze naam. De bonus moet wel 15x worden ingezet. 

Daarnaast kun je een startprijs ontvangen als je de storting doet in digitale valuta. Ook in dat geval moet de bonus 15 maal in omloop worden gebracht. Ook winsten uit weddenschappen die zijn betaald met bonusmiddelen, moeten worden ingezet aan de hand van het reglement. Deze startersbonus is daarmee een mooie motivator voor nieuwe spelers. 

Wekelijkse freebet bij Dafabet

Dankzij de positie van Dafabet kunnen typers profiteren van allerlei aanvullende bonussen. De freebet heeft geen eenmalig karakter. Hij is zowel bedoeld voor nieuwe als vaste spelers. Je kunt ermee inzetten op weddenschappen als je eerder goede uitslagen hebt voorspeld in de betreffende sport of e-sport. De koers van de betreffende event moet wel minimaal 1,5 zijn. De huidige voorwaarden voor het inzetten en toewijzen van de bonus vind je in de sectie Acties. 

Het ontvangen van een Freebet is niet afhankelijk van de storting. Wel moeten de door de freebet ontvangen middelen worden gebruikt voor een weddenschap. Daarbij moet de minimale koers 1,5 zijn. 

Dafabet

Actiecode van Dafabet

Veel voordelen worden beschikbaar door een actiecode te verzilveren. Deze vind je in de sectie Acties op de officiële website van de bookmaker. Vaak worden acties aangeboden door themawebsites en partnerpagina’s. 

De actiecode van Dafabet kan worden gebruikt tijdens de storting, waardoor het daadwerkelijk gestorte bedrag hoger wordt. Je kunt de code ook gebruiken tijdens het aanmaken van je account om aantrekkelijke prijzen te ontvangen.

Aanbiedingen en prijzen van Dafabet

Het aanbod van Dafabet omvat talrijke voordelen, zowel voor nieuwe als oude spelers. Met name populair is het VIP-programma voor regelmatige spelers. Actieve typing wordt beloond met voordelige bookmakerbonussen, waarvan de voorwaarden individueel per typer worden bepaald. 

Wanneer een typer jarig is, kan hij profiteren van een speciale aanbieding. Deze kan allerlei vormen aannemen en blijft 30 dagen geldig. Het is belangrijk dat de jarige een actieve gebruiker van Dafebet is geweest gedurende minstens 3 maanden. 

Ook doet deze bookmaker aan cashback. De op deze manier ontvangen geldmiddelen moeten 1x worden ingezet op een wedstrijd met een koers van minimaal 1,5. 

Dafabet biedt de mogelijkheid tot cash out, oftewel het zelfstandig sluiten van een weddenschap voordat de betreffende event afgelopen is. Zo kan de typer zijn inzet op elk moment intrekken, wat het risico op verlies minimaal houdt. 

Registreren en inloggen bij Dafabet

Een platform met zo’n groot potentieel en zoveel ervaring als Dafabet heeft natuurlijk een onberispelijke registratie- en inlogprocedure. Je maakt een account aan in enkele simpele stappen. Vul het registratieverzoek in en geef je persoons- en contactgegevens op evenals je rekeningnummer. Vervolgens moet de nieuwe gebruiker de valuta van zijn account bepalen en de vereiste velden accepteren. Tot slot moeten de contactgegevens en identiteit worden bevestigd. 

Registratie bij Dafabet is niet mogelijk zonder een legitimatiebewijs te overleggen. Ook moet je akkoord gaan via de speciale link die naar je e-mail wordt verstuurd. 

Live inzetten bij Dafabet

Deze kansspelaanbieder voorziet perfect in de behoeften van typers en heeft daarom een uitgebreid aanbod op het gebied van live-weddenschappen. Dit geldt voor vele sportdisciplines evenals e-sports. Dafabet biedt spelers de mogelijkheid om live streams te volgen en livescores bij te houden. 

Stortingen en uitbetalingen bij Dafabet

Bij Dafabet kun je op allerlei manieren storten en winsten laten uitbetalen. Zo kun je gebruik maken van Neteller, JCB, Skrill, ecashasia, Paysafecard PAYBAY en Asianteller. Daarnaast kun je ook gewoon storten en innen met betaalkaarten en via overboeking. Vanwege het internationale karakter van de activiteiten is betalingsverkeer in verschillende valuta mogelijk. Daarom kunnen er transacties worden gerealiseerd met relatief lage marges. 

Mobiele app en website van Dafabet

Deze bookmaker heeft een gratis en functionele app voor zijn klanten. Je vindt deze op de website en in de app store. Via de app heb je toegang tot alle opties en functies van de browserversie. Ook kun je in de app gewoon inzetten op weddenschappen en scores volgen. Een alternatief is de mobiele versie van de webpagina. 

Typers kunnen op elk moment op verschillende manieren contact opnemen met een medewerker van de website: via de chat, het contactformulier, via e-mail of per telefoon. 

Beoordelingen van gebruikers van Dafabet

Gebruikers van dit platform zijn erg te spreken over deze bookmaker. Er is nergens sprake van tekortkomingen. De reglementen zijn overzichtelijk en transparant. Daardoor zijn er duidelijke regels voor het ontvangen van bonussen, die zo beter beschikbaar zijn. Zowel voor nieuwe als bestaande spelers zijn er voordelige acties. De bookmaker weet hoe hij typers aan zich moet binden en moet behouden en zorgt daarom regelmatig voor extra winstmogelijkheden. Door goed te spelen op Dafabet heb je allerlei kansen om serieus winst te maken. Bovenal is dit een erkende en legale plek waar je geld veilig is en winsten altijd worden uitgekeerd. 

Dafabet En Dafabet Gr Dafabet Bg Dafabet Dk Dafabet Ee Dafabet Fi Dafabet Fr Dafabet De Dafabet Hu Dafabet Zh Dafabet It Dafabet Jp Dafabet Lv Dafabet Lt Dafabet Nl Dafabet Pt Dafabet Ro Dafabet Ru Dafabet Sk Dafabet Si Dafabet Es Dafabet Se Dafabet Tr Dafabet Ua Dafabet Id Dafabet Cz